Mordmysterium på Spången

En oförglömlig middag i sann deckaranda med en ”mördare” i sällskapet! Vem är mördare? Vem kan man lita på?

På Spångens Gästgivaregård kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter god mat. En strålande dag förvandlades till en tragisk dag då Amanda Cederhall ramlade av sin häst och avled. Alla är misstänkta – en är skyldig. Kanske är det DU som är mördaren.

Det är ett nytt och spännande koncept att lösa ett Mordmysterium genom diskussion och improvisation. Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som gåtan ska lösas. Alla deltagare får en egen roll med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Runt bordet finns bl.a. ridklubbens alla medlemmar som vill bli klubbens nya ordförande. Det är den snobbiga Agneta Collin, excentriske eventarrangören Max Dacke, kommissarie Örjan Batong, doktor Skalpell m.fl.

Genom att diskutera och ställa frågor till de andra ska man komma fram till vem som är mördaren. Alla får presentera sin teori om vem som är mördaren och varför han eller hon gjorde det. Varje deltagare väljer själv på vilken nivå man vill lägga sitt agerande. En handledare finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen går framåt.

Middagen blir garanterat en succé med många skratt. Ett komiskt mordmysterium med mycket skratt och humor Mordmysterium har blivit en succé bland hundratals företag och detta är ett helt nytt sätt att umgås över en trevlig middag.

Restaurang

Plocka bland dina favoriter från vårt berömda sillbord eller passa på och avnjut äkta skånsk äggakaka. Á la carte har vi varje dag. Läs mer och boka här.

Boka rum direkt

Du kan boka hotellrum direkt online, skulle du inte hitta vad du söker är du välkommen att kontakta oss istället.

Dagens rätt

Dagliga klassiker med salladsbuffé, smör och bröd samt kaffe ingår i priset. Klicka för att se vad som erbjuds idag.