Konferensmenyer

Vi på Spångens gästgivargård vet hur viktig god mat och dryck är för totalupplevelsen under en konferens. Därför kan du alltid välja bland välkomponerade middagsförslag för att skapa de bästa förutsättningarna för en kreativ och givande konferens.

Följande konferensmenyer finns att välja bland just nu;

Konferensmeny 1

  • Laxroulade lagd på en bädd av baby spenat. serveras med en saffransdressing och syltad rödlök.
  • Kalvytterfile, späckad med färsk spenat, pinjenötter & chévreost, blomkålscreme smaksatta med parmesan, rödvinssås.

Konferensmeny 2

  • Spickeskinka med färskost creme, solmogna tomater på rocculasallad.
  • Pocherad rödtungsfilé med sauterad grön sparris, örthollandaise och kokt potatis

Konferensmeny 3

  • Kallrökt laxrulle med krämig gräslöksostfyllning, grön sparris och säsongens sallad.
  • Marinerad hjortytterfilé med rostade rotfrukter, murkelsås, rönnbärsgelé och purjolökspotatis.

Vi hjälper er gärna med passande dryckesförslag för en totalupplevelse.

Restaurang

Plocka bland dina favoriter från vårt berömda sillbord eller passa på och avnjut äkta skånsk äggakaka. Á la carte har vi varje dag. Läs mer och boka här.

Boka rum direkt

Du kan boka hotellrum direkt online, skulle du inte hitta vad du söker är du välkommen att kontakta oss istället.

Dagens rätt

Dagliga klassiker med salladsbuffé, smör och bröd samt kaffe ingår i priset. Klicka för att se vad som erbjuds idag.